Ursa

ULTIMELE STIRI

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...CAUTA IN SITE

Ansamblul de locuințe pasive WaterHouses Hamburg cu acoperiș verde în sistem complet Bauder

09 octombrie 2020
Apa e parte integrantă a identității locale din Hamburg, în oraș existând din timpuri străvechi case pe piloni amplasate la propriu pe apă, iar ansamblul pe care vi-l prezentăm în ediția de față e ridicat pe insulele râului Elba. Cele 5 clădiri proiectate de biroul local de arhitectură Schenk + Waiblinger sunt amplasate pe piloni și conțin 36 de apartamente între 60 și 130 mp. Ansamblul este construit la standard de casă pasivă, necesitând un aport minim pentru încălzire, tot necesarul energetic fiind acoperit din surse regenerabile.

La pas prin Cluj-Napoca

09 octombrie 2020
Clujul este de câțiva ani buni în boom imobiliar, orașul cu cea mai accelerată dezvoltare și creștere din țară. Se vorbește tot mai mult despre metrou și de o populație care se va apropia de 1 milion de oameni, cu bunele și relele unei asemenea dezvoltări. Se construiesc deja blocuri pe orice parcelă liberă și iau naștere cartiere satelit în proximitatea orașului. Despre acestea s-a scris mult.

URSA SECO 0,02 - o folie anticondens inovatoare

09 octombrie 2020
Multe dintre foliile de difuzie folosite chiar și în prezent sub învelitoare, pentru protejarea structurii aco­perișului, sunt impermeabile atât la apă, cât și la vapori, ceea ce nu este tocmai corect. Acestea favorizează apariția con­densului în straturile aco­perișului, provocând dete­riorarea termo­izo­lației și structurii, scurtând durata de viață a aco­perișului. Ca alter­nativă performantă, vă propunem URSA SECO 0,02, un produs nou pe piața românească.

Reabilitarea acoperișului materiale, execuție, garanție

09 octombrie 2020
Mergem înainte cu seria de articole dedicate reabilitării aco­pe­rișurilor, deoarece consta­tăm în continuare că unele lucrări se fac empiric, cu multe improvizații, fără ca beneficiarul să fie conștient că este vorba de o lucrare de cons­trucții ca oricare alta, care se su­pune normelor și normativelor în domeniu.

Acoperișul MasterSeal - mai simplu, mai rapid, mai uniform

09 octombrie 2020
Fie că este vorba de o reparație pe o suprafață redusă, ori de realizarea completă a unui acoperiș terasă de mari dimensiuni, sistemele lichide continue au devenit alternativa dorită de mulți beneficiari, pentru câteva motive previzibile: aplicare simplă și rapidă, siguranța oferită de lucrare pe termen lung, greutatea extrem de redusă și aspectul uniform, în culori pe care le pot alege dintr-o paletă largă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri