Ursa

ULTIMELE STIRI

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...CAUTA IN SITE

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

27 mai 2020
Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ceea ce facem la Mehler Texnologies® din 1837. Si o noua transformare tocmai a avut loc: Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg prin achizitia de catre acesta din urma a Low & Bonar Group.
Grupul Freudenberg este un grup de intreprinderi germane private cu o traditie indelungata in textile.

Acoperișul potrivit unui monument de excepție - CASTELUL din CAREI

03 aprilie 2020
Nord-estul Transilvaniei are un obiectiv turistic rar, cu care se poate mândri: Castelul Károlyi din Carei, numit uneori „Peleșul Transilvaniei”. Este nu doar o bijuterie arhitecturală, ci și un vestigiu al istoriei acestei zone a României, o istorie zbuciumată - uneori glorioasă, alteori tragică. Distrus și refăcut în câteva rânduri de-a lungul secolelor, acest edificiu avea nevoie în anii 2000 de o reabilitare riguroasă, care să îi redea frumusețea de altădată, iar aceasta s-a întâmplat prin accesarea unor fonduri europene în perioada 2007 – 2013 (lucrările s-au desfășurat efectiv în anii 2009 – 2011).

BAUDER - sustenabilitatea înseamnă o locuire sănătoasă și o izolare performantă și ecologică

03 aprilie 2020
În contextul schimbărilor climatice actuale, proprietarii de clădiri, constructorii și arhitecții sunt în căutarea unor materiale de izolare sigure pentru sănătatea utilizatorilor, care economisesc ener­gia cât mai eficient și protejează mediul. Bauder și-a propus îndeplinirea acestor obiective fără ca un singur copac să fie tăiat; lemnul poate fi folosit ca material de construcție, într-adevăr, dar nu pentru izolarea acoperișului.

MasterSeal Roof - pentru execuții rapide, eficiente și durabile

03 aprilie 2020
În principiu, realizarea sau repararea unui acoperiș terasă ar trebui să fie o lucrare simplă; totuși, realitățile unui șantier sunt deseori mai complexe, din diverse motive. Sunt necesare lucrări de detaliu, extrem de importante, pentru că acoperișul este folosit deseori pentru a amplasa unele elemente de instalații (electrice, sanitare sau de încălzire/climatizare), ori luminatoare.

URSA SECO 0,02 o folie anticondens inovatoare

03 aprilie 2020
Multe dintre foliile de difuzie folosite chiar și în prezent sub învelitoare, pentru protejarea structurii aco­perișului, sunt impermeabile atât la apă, cât și la vapori, ceea ce nu este tocmai corect. Acestea favorizează apariția con­densului în straturile aco­perișului, provocând dete­riorarea termo­izo­lației și structurii, scurtând durata de viață a aco­perișului. Ca alter­nativă performantă, vă propunem URSA SECO 0,02, un produs nou pe piața românească.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri